[sign guestbook] [guestbook]August, 2018

Name:
Veerle & Jan
Entry:
Dag Edwig & Christine,

Sinds zaterdag zijn we terug van Sous-Brios. Net als de vorige keer was alles tip-top in orde. We hebben weer genoten van het zwembad, de barbecue, de stilte en het uitzicht.
Het was wel erg warm (net als in Belgiƫ), waardoor we niet veel van de vele wandelingen kunnen doen hebben. Lang leve de plafondventilator in de slaapkamer en de grotten in de buurt.
Verder nog bezoek gehad van buizerds, een valkje in de druivelaar, een eekhoorntje op het terras en hagedisjes overal rond.
Ook nog een dikke merci aan Heidi voor de ontvangst en aan jullie voor de attentie in de frigo. Het heeft gesmaakt ;-).

Met vriendelijke groeten,
Veerle, Jan, Fiebe & Dena
Country:
Belgium
Date:
August 13, 2018 16:15

comments (0)September, 2017

Name:
Tom en An
Entry:
Beste Edwig en Christine,

Na bijna twee weken terug te zijn uit Frankrijk, zijn we het al terug goed gewoon in Belgiƫ.
We hebben een hele leuke vakantie gehad. Alleen het weer heeft het een beetje laten afweten. Twee dagen met regen, dan is een weekje maar kort. Toch het beste ervan gemaakt.
In het huisje hebben we niets tekort gehad. Goed geslapen, veel keukengerei..alles was dik in orde.
En veel genoten van de stilte. De kinderen hebben zich natuurlijk ook goed geamuseerd in het zwembad. De ontvangst van Heidi was ook super!
We kregen nog onverwacht bezoek van een eekhoorntje en een slang. Dat was toch wel even schrikken.
Sorry voor de beschadiging van het afdekplaatje van het rolluik aan het zwembad. We weten totaal niet hoe dat gebeurd is. We hebben het stuk gevonden. Indien er kosten aan verbonden zijn, geef je maar een seintje.

De terugbetaling van de waarborg hebben we gisteren ontvangen, waarvoor dank.


Mvg,

Tom Servranckx - An Raes
Thian en Ilana
Country:
Belgium
Date:
September 02, 2017 19:52

comments (0)July, 2017

Name:
filip
Entry:
Dag Edwig en Christine,


Vorige week hebben we een zeer aangename vakantie doorgebracht in Sous-Brios. Het is een leuk en gezellig huisje, met alles wat we nodig hadden. We zijn blij met onze keuze! En heel hard bedankt voor de attentie in de frigo!
Het zwembad is echt schitterend. Daar hebben we van genoten. Ondanks dat de temperaturen 3 dagen niet boven de 23 graden zijn uitgekomen, hebben we de andere dagen toch veel aan het zwembad vertoefd. En het wasmachine en de afwasmachine zijn zeker en vast ook grote voordelen voor ons verblijf geweest.
Tijdens ons verblijf zijn er twee borden gesneuveld. We hebben dit aan Heidi gemeld. Onze excuses hiervoor. Voor de rest staat het huisje nog helemaal recht hoor.
En ik wou ook nog melden dat, bij aankomst, er een rookgeur in de living aanwezig was. Iemand had binnen gerookt. Maar na het verwijderen van de kussens en het dekentje uit de zetels, was de geur bijna verdwenen, dus was het niet storend voor de rest van het verlof.

Nogmaals bedankt voor de mooie vakantie!

Met vriendelijke groeten,
Filip Forrez
Country:
Belgium
Date:
July 31, 2017 22:30

comments (0)


1-3 of 3

ARCHIVE JULY 2017  SEPTEMBER 2017  AUGUST 2018  

admin*